Kodinkonehuolto ja kodinkoneiden korjaus

Tuo koneet korjattaviksi Sonkajärvelle − lähdemme myös asiakkaan luo

Ota yhteyttä

Lonksuttaako pyykinpesukone? Sanoiko astianpesukone itsensä irti? Kodinkonehuolto & kodinkoneiden korjaus on Konekorjaamo Halosen ydinosaamista. Miksi turhaan ostaisit kalliilla uutta, kun vanhan voi korjata edullisesti?


Konekorjaamomme sijaitsee Sonkajärven kupeessa, lähellä Iisalmea ja Vieremää. Ota yhteyttä ja kysy korjauspalveluista! Sinua palvelee ammattitaitoinen konekorjaamo yli 30 vuoden kokemuksella.

Joustavat palveluajat

Korjaamomme on auki joka päivä kello 9−16.

Kaikkina muina aikoina palvelemme sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Soita 040 968 0034!

Ota yhteyttä

Korjaamme ja huollamme mm. seuraavat kodinkoneet:

  • Pyykinpesukoneet

  • Astianpesukoneet

  • Mankelit

  • Keittiön pienkoneet; leivänpaahtimet, kahvinkeittimet, sähkövatkaimet jne.

Mikäli korjaustarpeessa olevaa kodinkonettasi ei löytynyt listalta, ei hätää. Ota meihin yhteyttä joka tapauksessa, sillä pystymme varmasti olemaan avuksi.

Tuo laitteesi korjattavaksi tai tilaa kodinkonehuolto

Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti. Siksipä konekorjaukseen on monta vaihtoehtoa: voit joko tulla paikan päälle Sonkajärven korjaamollemme, pyytää meitä noutamaan huollettavan koneen tai sopia kanssamme kotikäynnistä. Palvelemme laajalti myös lähikuntien asiakkaita. Soita ja tilaa sinulle sopivin kodinkonehuolto!

Puhelin-ikoni

Tarjoamme joustavaa ja ammattitaitoista kodinkonehuoltoa Sonkajärvellä. Tuo laitteesi korjattavaksi tai tilaa meidät kotiisi – takaamme laadukkaan huollon!

Ota yhteyttä